Temat, w którym odpowiadamy na pytanie zadane przez przedmówcę i dopisujemy własne. Zasady są dwie - spróbujcie powiedzieć trochę więcej i odpowiadajcie tylko jako swoje postacie. :>
Jaka jest rzecz, bez której nigdzie się nie ruszysz?
Nie ruszę się bez rekwizytów! Bo w każdej chwili można znaleźć widownię, którą trzeba zachwycić albo trafić na przeciwnika, do którego pokonania przyda się co nieco magicznego *^*.
Co robisz typowymi popołudniami? C:
Zwierzchnik Mafii
Liczba postów : 472 Join date : 26/09/2016 Motto : Naprawdę ludzkie życie to przelotny sen urody gumowego balonika
Spaceruję po mieście, zakładając, że nie mam nawalonej papierowej roboty. I tak najwięcej pracy mam nocami, więc...
Jest ktoś, za kim tęsknisz?
• W moich postach obowiązuje kolejka. Najstarsze posty jako pierwsze dostaną odpowiedź. • Poza nią są te ograniczane czasem na posta. • Popędzaj mnie tylko, jeśli trzeci dzień czekasz na posta. • Kolejka: --- #A67D3D
Kody oryginalnego stylu forum stworzone przez Okhmhakę. Obrazki użyte na forum nie są własnością administracji; zostały jedynie przystosowane pod forum. Jeśli jesteś autorem któregoś z nich i nie życzysz sobie, by był na forum, skontaktuj się z administracją. If we used your art and you feel uncomfortable with it, contact Chuuya.