Prowadzący: Ja, ale możliwe, że przejmie Dazai. Opis: Od paru miesięcy w Jokohamie działa chińska organizacja, która rozprowadza broń. Może i nie byłoby w tym nic takiego okropnego, gdyby nie fakt, że robią to na terenie Mafii Portowej i ich metody opierają się na całkowitej samowolce. Brak respektu wobec tutejszych zasad i brak chęci do poznania ich sprawił, że zarówno wielka organizacja jak i kilku znaczących przemytników postanowiło wyperswadować grupce, jak to niektóre rzeczy tutaj działają. W tym celu wysłani zostali członkowie czarnej jaszczurki (Johaś + npc) i jeden z powiązanych z mafią handlarzy. Grupy: Mafia/przydupas Mafii Podziemie Ilość uczestników: Dwójka - Johannes i Aleksandr Poziom trudności: średni Inne: Znowu martwe linie. Jakby co powiedz mi, po jakim czasie mam ścigać o posta.
Kody oryginalnego stylu forum stworzone przez Okhmhakę. Obrazki użyte na forum nie są własnością administracji; zostały jedynie przystosowane pod forum. Jeśli jesteś autorem któregoś z nich i nie życzysz sobie, by był na forum, skontaktuj się z administracją. If we used your art and you feel uncomfortable with it, contact Chuuya.